GOLESTAN LUBRICANTS TRADING Co

Supply & distribution of lubricants

نمایندگی ها >>>>>

Image

شرکت نفت بهران

Image

شرکت نفت ایرانول

Image

شرکت به تام روانکار

Image

شرکت نفت پارس

Image

شرکت نفت سپاهان

Image

شرکت به تام روانکار

شرکت به تام روانکار

محصولات توتال

توتال-(Total)

شرکت نفت و گاز فرانسوی می‌باشد، که در سال ۱۹۲۴ توسط ارنست مرسی‌یر تاسیس شد. این شرکت، یکی از شش کمپانی بزرگ نفتی جهان است، که تحت عنوان “سوپرمیجر”، طبقه‌بندی می‌شوند. شرکت توتال درحال‌حاضر چهارمین شرکت نفتی و هشتمین شرکت بزرگ جهان می‌باشد، که در ۳۰ کشور، دارای شعبه بوده و از ابتدای فعالیت خود، در صنعت نفت، همواره از مطرح ترین شرکت‌های نفتی جهان، محسوب شده است و بیش از ۹۵٫۰۰۰ کارمند، از مجموع ۱۳۰ کشور، در آن اشتغال دارند.
کمپانی توتال در تمامی حوزه‌های صنایع نفت و گاز، فعالیت می‌نماید. این شرکت فرانسوی، در زمینه اکتشاف و تولید نفت خام و گاز طبیعی و نیز تولید برق، احداث خطوط لوله، پالایش و بازاریابی نفت خام و گاز طبیعی فعالیت می‌کند. توتال همچنین طیف گسترده‌ای از مواد شیمیایی را، در کارخانجات خود، در مقیاس عمده تولید و به سراسر جهان، عرضه می‌نماید. دفتر مرکزی شرکت توتال، در غرب پاریس و در برج تور توتال قرار دارد. سهام این شرکت، در بازار بورس نیویورک و همچنین بورس یورونکست، مبادله می‌شود.

سال‌های ۱۹۲۴ تا ۱۹۸۵

شرکت توتال در سال ۱۹۲۴ تحت نام “شرکت نفت فرانسه” تأسیس شد. در طول دهه ۱۹۳۰ میلادی، وارد فعالیت‌های اکتشاف و تولید نفت، در خاورمیانه شد و اولین پالایشگاه در سال ۱۹۳۳ در شهر نورماندی فرانسه آغاز به کار کرد و پس از جنگ جهانی دوم،شروع به گسترش حوزه فعالیت‌های خود، در سطح بین‌المللی نمود و اکتشاف نفت در کشورهای ونزوئلا، کانادا و آفریقا را آغاز کرد و در سال ۱۹۵۴، بخش پایین‌دستی کمپانی توتال، راه‌اندازی شد و جایگاه‌های پمپ بنزین خود را، با نام تجاری توتال، در قاره آفریقا و اروپا تاسیس نمود. شرکت نفت فرانسه همچنین از شرکت‌های کنسرسیوم نفت ایران بود و طبق قرارداد کنسرسیوم، ۶٪ در منافع آن شریک بود.

سال‌های ۱۹۸۵ تا ۲۰۰۳

در سال ۱۹۸۵ نام کمپانی به “توتال-شرکت نفت فرانسه” تغییر کرد .این کمپانی فرانسوی، روند تبدیل شدن، به یک ابر کمپانی را، در سال ۱۹۹۹ و با ادغام با شرکت “الف اکیتین” آغاز نمود. شرکت جدید، “توتال فینا الف” نام گرفت. این نام، تا سال ۲۰۰۳ باقی ماند. سپس، در این سال، با تائید هیئت مدیره، نام کمپانی، توتال تعیین شد.

سال ۲۰۰۳ تا حال‌حاضر

در سال ۲۰۰۳ با مشارکت شرکت‌های رویال داچ شل و سعودی آرامکو پروژه اکتشاف گاز در کشور عربستان سعودی را با ۳۰٪ درصد از سهم آغاز نمود. ودر سال ۲۰۰۶، شرکت آرامکو و توتال تفاهم نامه‌ای را به منظور توسعه پالایشگاه جبیل و پروژه‌های پتروشیمی در عربستان امضا نمودند.و در طول سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ در قراردادها و مناقصات نفتی در کشور عراق یک کنسرسیوم مشترک بمنظور راه اندازی میدان نفتی حلفیه شکل گرفت.

معرفي شرکت به تام روانکار

این شرکت در سال 2002 با سرمایه گذاری شرکت توتال فرانسه براي توليد، بازاريابي و عرضه انواع روانکارها با برند شرکت توتال فرانسه در ايران به نام شرکت به توتال تاسيس گرديد و در سال 2013 با موافقت هیئت مدیره به نام به تام روانکار تغییر نام داد.
شرکت به تام روانکار نماینده انحصاری با ظرفيت توليد ساليانه 1500 تن گريس و 30000 تن روغن موتوری و صنعتی در شهر صنعتي کاوه واقع در استان مرکزی افتتاح گرديد. ماشين آلات توليدي گريس و انواع روغن به صورت توليد مدولار مطابق با آخرين تکنولوژي روز دنيا طراحي، ساخته و از فرانسه به محل کارخانه اين شرکت ارسال گرديد.
محصولات این شرکت با تنوع بيش از 400 نوع روغن و گريس براي مصارف خودرو، صنعتي، کشاورزي و دريايي تحت ليسانس و با بهره گيري از تکنولوژي مواد اولیه شرکت توتال فرانسه توليد و در بازار ايران با نام هاي تجاري Renault Trucks Oil ،Elf ،Total و Lubmarine به فروش مي رسد.
همچنين در خصوص برخي از محصولات كه توليد آنها در ايران ميسر نيست اقدام به واردات مستقیم آنها از شرکت توتال فرانسه می نماید.
شرکت به تام روانکار علاوه بر عرضه محصولات ساخت داخل یا وارداتی با فرمولاسیون های شرکت توتال فرانسه بعنوان تنها شرکت ثبت شده تحت لیسانس توتال در ایران در زمینه صنعت روانکارها، آمادگی ارائه هر گونه مشاور فنی و برگزاری کلاس ها و سمینارها های آموزشی جهت مشتریان گرامی خود را داراست.

تاييديه ها

  •  دارنده گواهينامه استاندارد ملي ايران در زمينه توليد انواع روغن موتور، دنده، ضديخ و گريس
  • دارنده گواهينامه سيستم مديريت كيفيت ISO 9001 : 2008
  • دارنده گواهينامه سيستم مديريت محيط زيست ISO 14001 : 2004
  • دارنده گواهينامه سيستم مديريت ايمني و بهداشت OHSAS 18001 : 2007
  • دارنده گواهينامه سيستم مديريت کيفيت در صنعت خودرو در ايران2009 ISO /TS 1694:
  • دارنده گواهينامه سيستم مديريت کيفيت خاص ساپکو SAPCO : SSR2
  • دارنده گواهينامه سيستم مديريت کيفيت خاص ايساکو ISACO : B Grade








  •  

شرکت نفت سپاهان

شرکت نفت سپاهان

 
 

پالایشگاه نفت سپاهان در سال 1371 بعنوان یکی از واحدهای پالایشگاه اصفهان آغاز به فعالیت نمود. این واحد پالایشگاهی در ابتدای مهر ماه سال 1378 به صورت یک شرکت سهامی خاص تحت عنوان شرکت تصفیه روغن اصفهان تأسیس و تحت شماره 155078 مورخ 1378/07/01 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید. همچنین طبق بند ج تبصره 10 قانون بودجه سال 1379 و در راستای تصمیمات کمیته تأدیه مطالبات صندوق مقرر گردید این شرکت به عنوان کارخانه روغن سازی پالایشگاه اصفهان به صندوق بازنشستگی، پس انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت واگذار گردد. بر این اساس و با توجه به طولانی شدن فرآیند واگذاری،  این شرکت عملاً تا پایان سال 1380 فعالیت عملیاتی و تجاری نداشته و كليه فعاليتها در قالب شخصيت حقوقي پالايشگاه اصفهان انجام شده است. با واگذاری این شرکت از ابتدای سال 1381 فعالیت آن آغاز و به استناد مصوبه مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام مورخ 1381/02/28 نام شرکت از تصفیه روغن اصفهان (سهامی خاص) به شرکت نفت سپاهان (سهامی خاص) تغییر یافت. این شرکت از جمله واحدهای تجاری متعلق به صندوق بازنشستگی، پس انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت بوده که در سال 1385 کلیه سهام صندوق به شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کارکنان صنعت نفت انتقال یافته است. براساس تصمیمات اتخاذ شده مبنی بر تبدیل شرکت از سهامی خاص به سهامی عام اقدامات اولیه به همین منظور از اوایل سال 92 بعمل آمده و در تاریخ 1392/06/21 شرکت به سهامی عام تبدیل گردید.

 

شرکت نفت پارس

شرکت نفت پارس

ايجاد يك صنعت نو در كشور، و منطقه اي كه با چنان صنعتي بيگانه باشد، كاريست كارستان كه بخشي از تاريخ صنعت كشور و منطقه را در جهان تعريف مي كند.

اين اتفاق درباره صنايع انگشت شماري در كشور، به واقعيت پيوسته كه يكي از مهمترين آنها، صنعت روانكاري است. تا پيش از دهه 40 شمسي يا دهه 60 ميلادي، صنعتي به نام صنعت روانكاري در ايران وخاورميانه وجود نداشت. در ايران كه خود خواستگاه نفت بود و پالايشگاه آبادان بزرگترين پالايشگاه جهان را در آن روزگار در جنوب كشور در اختيار داشت، تا چند دهه پس از تاسيس پالايشگاه بخش اعظم روانكارهاي مورد مصرف، از خارج و بيشتر توسط شركتهاي وابسـته به كنسرسيوم وارد كشور مي شد.

بعد ها و پس از گذشت يكي دو دهه و با توسعه پالايشگاه آبادان واحد توليد روغن در اين پالايشگاه ايجاد و براي اولين بار توليد روانكارها در اين بخش به اصطلاح دولتي شروع شد. هرچند از مقدار و تنوع روانكارهاي توليدي در پالايشگاه نفت آبادان، اطلاعي در دست نيست(پژوهشي هم در اين زمينه به طور مستند وجود ندارد)، ليكن واردات روانكارهاي خارجي به كشور همچنان ادامه داشت، آن هم دست كم در سطحي كه نيازهاي محدود آن زمان رامرتفع كند.

اگرچه در جزئيات نمي توان به طور دقيق وارد شد، اما انديشه ايجاد پالايشگاهي كه منحصرا روانكار توليد كند، كم و بيش در ميان دست اندركاران صنايع ريشه دوانده بود تا اينكه سرانجام قرعه فال به نام مهندس جوان و تحصيل كرده يكي از خاندان مشهور تهراني زده شد كه با استفاده از توان مالي و نفوذ و اعتبار خود مقدمات تاسيس شركت را فراهم ساختند.

اسناد معتبري در چگونگي رايزني در ايجاد اين پالايشگاه در اختيار نيست، ولي مي توان گمانه زني كرد كه تا پيش از تاسيس شركت نفت پارس، مذاكراتي طولاني و بحث انگيز براي ايجاد چنين شركتي ميان بنيانگزار و مسئولان دولتي وقت و شركت ملي نفت ايران در جريان بوده است. بيشتر هم به اين دليل كه در آن سالها، نبض و نظام فعاليتها در صنعت نفت در اختيار خارجيان بود و اين باور در اذهان همگان اعم از دولتيان و صنعتگران و حتي پاره اي از روشننفكران وجود داشت، كه اين قبيل كارها از عهده ما ساخته نيست!

در چنين شرايطي سرانجام اول آذر ماه 1337 مطابق با 22 نوامبر 1959 ميلادي شركت نفت پارس به طور رسمي تاسيس شد كه پيشينه آنرا در ادامه اين گزارش تحقيقي ملاحظه مي كنيد.

در تاريخ دوم ديماه 1337، هنگامي كه روزنامه رسمي كشور به شماره 4039 در تهران منتشر شد. در صفحه 4 آن توجه مخاطبان روزنامه به آگهي تاسيس شركت نفت پارس كه در ستون دوم اين صفحه درج شده بود، جلب شد.

اين آگهي تقريبا 164 كلمه اي سرآغاز تاسيس شركتي بود كه همينك در پايان پنجاهمين سال فعاليت به عنوان يك شركت معتبر و مهم، و صاحب پالايشگاه توليد روانكار خصوصي در ايران و خاورميان شناخته مي شود.

در باره موضوع شركت و سرمايه اوليه در آگهي رسمي شركت نفت پارس كه به شماره10544  اداره ثبت شركت ها و علائم تجاري و اختراعات به ثبت رسيده مي خوانيم.

به منظور ايجاد كارخانجات تهيه مواد و محصولات نفتي و ساختمان تصفيه خانه هاي نفت و ساير عمليات تجاري با رعايت قوانين مربوطه شركتي به نام شركت سهامي نفت پارس كه سرمايه آن مبلغ 150 ميليون ريال تعيين گرديده و به 15 هزار سهم 10 هزار ريالي با نام تقسيم و يك ثلث بهاي اسمي آن نقدا پرداخت شده و طبق اظهار در تحويل و در اختيار مديران شركت مي باشد و بقيه تعهدي است، از تاريخ اول اذرماه 1337 به مدت نا محدود در تهران خيابان فردوسي، ساختمان اميني تشكيل گرديد و موضوع شركت براساس ماده دو اساس نامه عبارت است از:

الف: ايجاد كارخانجات تهيه مواد و محصولات نفتي و ساختمان تصفيه خانه هاي نفت در نقاط مختلف كشور و واردات مواد و محصولات نفتي، بسته بندي،  توزيع، حمل ، فروش و صادرات مواد و محصولات نفتي و آنچه مربوط به مواد نفتي و هيدروكربورها مي باشد كه براي شركت لازم به نظر مي رسد يا بعدا هيئت مديره و يا شركاء لازم بدانند.(با رعايت قوانين مربوطه).

ب: تصدي هرنوع عمليات توليدي و معاملات مربوط به آن كه طبق تشخيص هيئت مديره شركت متضمن منافع شركت باشد يا به نحوي از انحاء موجبات ازدياد حقوق شركت يااموال آن را فراهم بنمايد، بلاخص نسبت به توليد مواد.

ج: ساخت عمارت و كارخانه ها به نحوي كه مقصود شركت راعملي سازد.

د: اقدام به عمليات مذكور در فوق اصالتا و وكالتا ويا غير مستقيم ويا به وسيله تعيين نماينده يا غير آن در تمام نقاط دنيا و يا به وسيله عقد قرارداد به واگزاري كار به پيمانكاران يا به وسيله هيئت هاي نمايندگي يا به وسيله تاسيس شركت ها ويا از طريق مشاركت با افراد حقيقي و حقوقي يا مبادرت به هر نوع عملي كه قانونا مجاز باشد و به هر نحوي كه قانون به صراحت منع نكرده باشد.

تاسيس شركت نفت پارس به عنوان اولين توليد كننده غير دولتي روانكار مصادف با ايامي است كه در كشور ما، شركت ملي نفت ايران از طريق پالايشگاه نفت ابادان چند نمونه از روانكارها را توليد مي كرد و در اختيار مصرف كنندگان داخلي قرار مي داد.

نوع شركت بر اساس ماده يك اساسنامه، نوع شركت سهامي عام بود، شركت از سال 1341 در سازمان بورس اوراق بها دار تهران پذيرفته شده است.

توليدات اوليه: پس از انتشار آگهي رسمي، شركت نفت پارس در كيلومتر 19 جاده مخصوص كرج اقدام با ايجاد تاسيسات پالايشگاه تصفيه و توليد روانكارها مي كند و در دو سال بعد، در تاريخ سوم دي ماه 1339 روزنامه كيهان در شماره 5254، خبري به اين مضمون درج مي كند:"پالايشگاه شركت نفت پارس در تهران، به زودي فعاليتهاي خود را شروع خواهد نمود".

در ادامه اين تيترخبري، مي خوانيم:" پالايشگاه شركت نفت پارس از جمله مؤسسات و كارخانجات ملي است كه براي اولين بار در امور مربوطه به نفت و با سرمايه شخصي افتتاح و شروع به كار خواهد نمود. فعاليت عمده اين پالايشگاه تصفيه و تقطير مواد سنگين نفت خام است كه تا كنون مقداري از آن به وسيله كشورهاي ديگر تهيه و به ايران فرستاده مي شد. محصول مختلف كارخانه مزبور انواع روغن گريس و روغن موتور و پارافين جامد براي مصرف بازارهاي داخلي و خارجي است".

بهره برداري از پالايشگاه

همزمان با انتشار خبرهاي مربوط به گشايش پالايشگاه نفت پارس در مطبوعات كشور و در سال 1339 نخستين محصولات توليدي اين پالايشگاه شامل روغن موتور، گريس، پارافين جامد و حشره كش وارد بازار داخلي شده و با استقبال مصرف كنندگان مواجه گرديد.

از ان پس در آگهي هاي مختلفي  كه از سوي شركت در مطبوعات درج شده، محصولات نفت پارس به عموم مردم معرفي مي شود. يكي از قديمي ترين آگهي هايي كه در اين زمينه در روزنامه اطلاعات دوشنبه 19 شهريور درج شده شش نوع محصول شركت شامل پارس اويل براي موتور هاي بنزيني ، پارس گريس  ، پارس اويل اچ – دي براي موتور هاي سنگين ديزلي، پارس دوك براي كارخانه هاي نساجي وروغن دنده پارس معرفي شده و شركت علاوه بر روانكارهاي توليدي خود ،‌ نوع مصرف آن را به مشتريان ياد آور مي شود . در آن زمان محل شركت درخيابان جمهوري ( خيابان شاه سابق ) ميدان جمهوري ، شماره 778 قرار داشت و تلفن هاي تهران 5 رقمي بوده است .

گزارش رسمي در اواخر شهريور ماه 1341 ، مدير عامل وقت شركت در يك گزارش رسمي كه روزنامه نغمه دنيا ، شماره 50 ، تاريخ 5 مهردرج شده اعلام مي كند كه طي سال 1338 حدود 500 ميليون ريال وطي سال 1339 حدود 400 ميليون ريال ارز براي ورود فرآورده هاي روانكار از خارج هزينه شده ،‌در حاليكه اين طرح ( ايجاد پالايشگاه نفت پارس ) با صرف هزينه 220 ميليون ريال عملي شده است .

در همين گزارش ظرفيت توليد پالايشگاه نفت پارس ( در سال 1341 ) را معادل 20 هزار تن انواع روغن موتور ،‌2هزار تن انواع گريس  و2هزار تن پارافين جامد و يك محصـول جانبي شامل حشره كش اعلام مي كند و نويد مي دهد كه بزودي محصولات جديد پالايشگاه به بازار خارجي عرضه مي شود .

مشاركت با شركت شل : توسعه شركت و مشاركت و همكاري با شركت شل در سال 1340 اتفاق مي افتد . به نقل از بولتن شركت به تاريخ مرداد ماه 1344 ، در آبان ماه 1340 شركت نفت پارس با شركت شل ماركتس خاورميانه قرار دادي منعقد مي كند كه بر اساس آن پالايشگاه نفت پارس روغن وگريس خود را با استفاده از ادتيوهاي مورد تاييد كارشناسان شِل توليد كند.

پالايشگاه موفق به تهيه توليدات خود با استانداردهاي بين المللي شل مي شود و اين شركت با اعزام كارشناسان خود ، آموزش متخصصان ايراني را در زمينه هاي توليد روغن هاي پيشرفته ( بر اساس قرار داد ياد شده ) آغاز مي كند.

    هيات مديره اول و بنيانگذاران: اعضاي نخستين هيات مديره بنيانگذاران شركت نفت پارس به شرح زير ثبت شده است .

عبدالعلي فرمانفرمائيان         رئيس هيات مديره

سيروس فرمانفرمائيان          نايب رئيس

فاروق فرمانفرمائيان           خزانه دار

محمد حسين فيروز              بازرس شركت

كاوه فرمانفرمائيان              بازرس شركت

ابوالبشر فرمانفرمائيان        مدير عامل اداري

وارطان آزاريان               مدير فني

فرآورده هاي به روز

مدارك و شواهد موجود نشان مي دهد كه از همان ابتداي تاسيس به لحاظ شراكت با كمپاني شل، پالايشگاه موفق به تهيه توليدات خود با استاندارد هاي بين المللي مي شود و اين شركت با اعزام كارشناسان خود ، آموزش متخصصان ايراني را در زمينه هاي توليد روغن هاي پيشرفته ( بر اساس قرار داد ياد شده ) آغاز مي كند .

با اين اقدام وبر اثر آموزش هاي فني و تخصصي ديگر، شركت نفت پارس نخستين مجموعه روانكاري در صنعت كشور است كه فناوري هاي مربوط به توليد فرآورده هاي روانكار را به كشور منتقل كرده و صد ها مهندس و كارشناس را در طول خدمت در اين شركت با فناوري هاي به روز، و ساخت و توليد روانكارها آشنا كرده است . در حال حاضر نيز اين روند در ارتباط با فناوري هاي پيچيده نوين مانند نانو فناوري ادامه دارد و به همين دليل است كه محصولات شركت ، همواره ممتاز و مطابق با استاندارد هاي جهاني شناخته مي شود .

در اين زمينه دريافت گواهينامه هاي بين المللي از جمله شواهد ارزنده است : از ابتداي تاسيس شركت وپس از آغاز همكاري با شركت شل ، گواهينامه هاي متعددي در راستاي اعتبار محصولات نفت پارس به شركت اهداشده كه از قديمي ترين آنها گواهينامه هاي كارخانجات مرسدس بنز آلمان، وزارت دفاع انگليس وكمپاني كاترپيلار براي روغن موتور پارس كيان ،اس -1 است . اين روغن در زمان خود (40سال پيش ) تنها روغن قابل استفاده در موتورهاي ديزلي، با كاركرد 4 هزار كيلومتر بود.

 

شرکت نفت ایرانول

شرکت نفت ایرانول

شركت ملي نفت ايران در راستاي خصوصي سازي شرکتهاي دولتي و سياست هاي كلان دولت جمهوری اسلامی ایران مبني بر كاهش حجم تصدي گري دولتي در حوزه غير انحصاري و واگذاري امور به بخش خصوصي، با هدف توسعه مشاركت اين بخش در فعاليتهاي اقتصادي و صنعتي، بمنظور افزايش كارآيي ، واحد های روغن سازی پالایشگاههای تهران و آبادان را به سازمان تامين اجتماعي، صندوق بازنشستگی کشوری و آستان قدس رضوي واگذار نموده است كه اين واگذاري منجر به تاسيس شركت نفت ايرانول در 11 آذرماه سال 1381 گرديد.

 

واحدهای روغن سازی پالايشگاههاي تهران و آبادان بعد از جدا شدن از بدنه شرکت ملي نفت ايران با نام پالايشگاههاي روغن سازي تهران و آبادان شرکت نفت ايرانول فعاليت می کنند.

پالايشگاه روغن سازي تهران به همراه پالايشگاه روغن سازي آبادان ، جمعا با امکان توليد بيش از 30% روغن پايه کشور در سال، نيروي غالب صنعت توليد انواع روانکارها در بازار به شمار مي‌رود.

شرکت نفت ایرانول در نظر دارد در راستای حضور موثر در بازار داخل کشور و بازارهای صادراتی و به جهت حفظ سطح تولیدات خود با آخرین استانداردهای دنیا با کمک و بهره گیری از تجهیزات به روز و جدید، محصولاتی با کیفیت بالا عرضه نماید که موجبات کارکرد بهتر دستگاه ها و حفظ و نگهداری آنها برای زمان کارکرد بیشتر را دارد. از اینرو از ابتدای سال 1383 این شرکت ضمن تماس و تمایل موسسات و شرکت های معتبر جهانی در زمینه تجهیزات و دستگاه های (صنعتی و خودرویی) موفق به اخذ تائیدیه هایی برای روغن های موتور تولیدی (اعم از بنزینی و دیزلی) و روغن های دنده خودرو گردیده است که عبارتند از:

 

• ایرانول ATF II و ایرانول XP گرید 85W-140ZF

• ایرانول D40000 گرید 10W-40MAN

• ایرانول D40000 گرید 10W-40MTU

• ایرانول D-40000 گرید 10W-40RENAULT

• ایرانول D-40000 گرید 10W-40VOLKSWAGEN

• ایرانول 30000 گرید 5W-40VOLKSWAGEN

 

همچنین شرکت نفت ایرانول در سال 1385 نسبت به استقرار ISO 9001:2001 اقدام نموده و در سال 1388 آن را به ISO 9001:2008 ارتقاء داد و متعاقب آن در سال 1389 نسبت به استقرار سيستم مديريت زيست محيطي ISO14001:2004  و  سيستم مديريت ایمنی و بهداشت شغلي OHSAS 18001 در قالب يكپارچه سیستم مدیریت کیفیت IMS اقدام نمود.

در سال 1390 شرکت موفق به استقرار سيستم مديريت كيفيت خاص صنايع نفت و گاز و پتروشيمي ISO/TS29001:2010  گرديد.

   شرکت در سال 1391 نیز نسبت به استقرار استاندارد مورد الزام صنعت خودرو و صنایع وابسته ISO/TS16949:2009 اقدام نموده و در مهر ماه سال 1392 موفق به اخذ گواهینامه این استاندارد گردید.

  همچنين مديريت شركت با انتخاب مدل تعالي سازماني EFQM ، نسبت به تشكيل كميته راهبري و سازماندهی تیم های تعالی و  اجرای پروژه های بهبود ، تعهد و حركت خود را براي استقرار مدل در شركت نشان داده است.

 

شرکت نفت بهران

شرکت نفت بهران

تاریخچه شرکت نفت بهران (نقاط عطف)

  • تأسیس، تحولات فنّی و توسعه تکنولوژیک

فعالیت‌های این شرکت در سال 1341 تحت امتیاز وتکنولوژی شرکت EXXON  آمریکا وبا نام تجاری ESSO   آغاز گردید.

با تاسیس واحد مخلوط کنی (Blending) در سال 1343، به تولید روغن های ESSOدر داخل ایران پرداخت واز سال 1345 با نام شرکت تولید وتصفیه روغن به کار خود ادامه داد.

پالایشگاه شرکت در سال 1347 تأسیس و با ظرفیت تولید 30 هزار تن روغن در سال راه اندازی گردید و از سال 1363، با نام جدید شرکت پالایش روغن تهران فعالیت‌های تولیدی خود را با روندی رو به توسعه، استمرار بخشید چنان که در حال حاضر ظرفیت تولید سالانه شرکت، بالغ بر 400 هزار تن انواع محصولات است.

از سال 1370 نام شرکت، به شرکت نفت بهران تغییر یافت. در ادامه فعالیت های تحقیقاتی، کارکنان این مجموعه موفق به تولید ضدیخ در سال 1371 و تولید موم (Paraffin wax) مرغوب به روش تعریق (Sweating) برای اولین بار در ایران در سال 1372 ونیز تولید حلال فورفورال در شوشتر در سال 1385 گردیدند.

  • ارتقاء ظرفیت‌های تولید اسمی و رسمی صنعتی

بهره برداري از كارخانه –پالایشگاه شرکت نفت بهران تحت مجوز شمارة 15226 مورخه 20/3/1347 صادره از وزارت صنايع و معادن باتوليد 30 هزار تن روغن در سال آغاز گرديد و در سال 1368 تحت مجوز شمارة 380336 مورخ 09/11/1368 وزارت صنايع ظرفيت توليد آن به 150 هزارتن روغن، 3 هزار تن پارافين و 1500 تن ضديخ رسید. همچنین بر اساس اصلاحیه شماره 37600 مورخ 13/11/1392 وزارت صنعت، معدن و تجارت، ظرفیت تولید انواع روغن موتور و روانکارهای صنعتی به  330  هزارتن در سال، ظرفیت تولید پارافین کم روغن به  25  هزارتن در سال و مجوز ضد یخ  به 27 هزارتن در سال افزايش يافت و همچنین محصولات جانبی تولیدی شرکت شامل؛ فورفورال اکسترکت با ظرفیت 124هزار تن، اسلاک وکس با ظرفیت 4/23 هزار تن و فوتس اویل با ظرفیت 12هزار تن در سال به پروانه بهره برداری اضافه گردید.

  • سهم بازار

شرکت نفت بهران بیش از 53% سهم بازار روانکار های خودرو و بیش از یک سوم سهم بازار روغن‌های صنعتی را در اختیار دارد و  همچنین شرکت در سال 1392 به عنوان صادر کننده نمونه استان تهران از سوی وزارت صنعت ، معدن و تجارت معرفی گردیده است.

  • خط مشی و استانداردها

خط مشی این شرکت بر پایه کیفیت محصول به منظور ارتقاء سطح رضایتمندی مشتریان، پیشگیری از آلودگی های زیست محیطی وتبعیت از قوانین ومقررات ایمنی و بهداشت شغلی استوار است و بر این اساس تا کنون موفق به دریافت گواهینامه های بین المللی ذیل شده است:
 

  1.  9001 ISO (کیفیت)
  2. 16949 TS (کیفیت خودروسازان)
  3. 14001 ISO (زیست محیطی)
  4. 18001 ISO (ایمنی و بهداشت حرفه ای)
  5. 17025 IEC (آزمایشگاه)
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

0 محصول - 0 ریال
نمایش سبد خرید

logo-samandehi

سازنده: شرکت نفت پارس

معادل‌یابی روانکارها

 

 

ورود کاربران